Beşiktaş'ta kale ve defans değişiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta kale ve defans değişiyor

Share This

Beşiktaş'ta son maçların neredeyse tamamında yaşanan duran top savunması sıkıntısı sebebiyle Şenol Güneş savunma hattında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Gamaspor'un özel haberine göre oynanan maçlarda duran top pozisyonlarında savunmada yaşanan sıkıntılar nedeni ile zor anlar yaşayan Beşiktaş, son olarak Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Dinamo Kiev karşısında da yine bir duran top organizasyonuyla gol yiyince teknik direktör Şenol Güneş, defans hattında değişiklik yapmaya karar verdi.

Bu sezon çok iyi bir performans sergilese de duran toplar konusunda sıkıntı yaşayan Tosic'i Çaykur Rize ile olan deplasmanda yedeğe çekme kararı alan tecrübeli teknik adam genç Atınç Nukan'a sol stoperde şans verecek.

Güneş böylece defans hattının boy ortalamasını uzatacak ve hava hakimiyeti sağlayacak.

KALE YENİDEN TOLGA ZENGİN'İN
Benfica ile olan maçtan bu yana kaleyi İspanyol eldiven Fabricio'ya devreden Tolga Zengin de eldivenlerine Rize deplasmanında kavuşacak. Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçında yenen gol dışında, duran toplarda sürekli hatalı çıkışlar yapan Fabri'nin yerine kaleyi tekrar Tolga'ya emanet edecek.

Haberin Linki
Kaynak : Gamaspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder