Dünkü galibiyet ile Beşiktaş'ın kasasına ne kadar girdi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dünkü galibiyet ile Beşiktaş'ın kasasına ne kadar girdi?

Share This

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde de kanat açmaya devam ediyor. Hapoel Beer-Sheva'yı Vodafone Arena'da deviren Beşiktaş, bir üst tura geçti.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ikinci maçında Beşiktaş, seyircisi önünde Hapoel Beer-Sheva’yı ağırladı. Deplasmanda rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederek tur kapısını aralayan Kara Kartal, Dolmbahçe’de de rakibine geçilmedi ve bir üst tura adını yazdırdı: 2-1.

Siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena’da taraftarının da desteğiyle kısa sürede rakibe üstünlüğünü kabul ettirdi. Dakikalar ilerledikçe ileri uçta çoğalan siyah-beyazlılar çok geçmeden skoru değiştirmeyi başardı. Beşiktaş'ın golleri Aboubakar ve Cenk Tosun'dan geldi.

Bu skorla birlikte turu geçen Beşiktaş oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde de Türkiye'yi temsil eden tek takım Beşiktaş... Hapoel engelini geride bırakan siyah-beyazlı kulüp, UEFA'dan 180 bin Euro’yu daha kasasına koydu.

Kaynak: AjansBeşiktaş

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder