Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva ile perşembe günü oynanacak karşılaşmada dinlendirilecek.
Güneş’in, Quaresma’nın yanı sıra Atiba ve Gökhan Gönül gibi son dönemde çok maç oynayan bazı isimleri de dinlendirmeyi düşündüğü belirlendi. Necip, Gökhan İnler ve Tolgay’ın perşembe günü ilk 11’de yer almaları bekleniyor.
Zirveyi seviyor
Beşiktaş, Süper Lig’de son 2 sezonda en çok zirvede yer alan takım oldu. Geçen sezon 29 hafta liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlılar, bu sezon da 6 hafta rakiplerinin önünde yer aldı. Kartal son 2 sezondaki 55 haftanın 34’ünde liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı.
Günün pozu!
Akhisar maçında müthiş bir gole imza atan Anderson Talisca dün de çok keyifliydi. Tesislerdeki kartal heykeliyle selfie yapan Brezilyalı yıldız fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.
Kaynak: Milliyet
ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR
QUARESMA İLE 2020'YE...
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder