Bir kez daha UEFA kupası getirecek tek takım Beşiktaş'tır - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler, son 16 turunda bu akşam oynanacak olan zorlu Olympiakos maçı öncesinde Ümraniye Nevzat Demir tesislerine çıkarma yaptı ve futbolcular ve teknik heyet ile bir araya geldi.


Başkan Fikret Orman, maç öncesi gerçekleştirilen bu son toplantıda Martin Luther King'in yıllar önce söylediği "bir hayalim var" sözlerini tekrarladıktan sonra oyunculara şu ifadeleri kullandı: "Bu ülkede şimdiye kadar sadece Galatasaray, Avrupa'dan kupa getirdi. Bunu bir kez daha yapacak tek takım ise Beşiktaş. Formasında ay-yıldız olan sizlerin takımı. Benim hayalimi paylaştığınızı gözlerinizden okuyorum. Olympiakos önümüzde sadece bir engel."

Futbolcularla ve teknik heyet ile bir süre daha görüştükten sonra tesislerden ayrılan Başkan Fikret Orman'ın rövanş mücadelesi için takıma ve tüm oyunculara güvendiği ayrıca turu geçen tarafın kesinlikle Beşiktaş olacağı şeklinde düşüncesinin olduğu öğrenildi.

Çalışmalarını tamamladıktan sonra maç saatini beklemeye başlayan siyah beyazlılarda ise sakatlığı devam etmesine rağmen kendini denemek için akşam antrenmanına katılan Marcelo'nun durumuda netleşti. Savunmanın bel kemiği olan Brezilyalı stoperin bugün maç kadrosunda olmayacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi Beşiktaş'ın istikrar abidesi stoper Süper Lig'de son oynanan Kayserispor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmış. Çekilen MR sonucunda kalça kasındaki yırtık nedeni ile tedavisine başlanmıştı.

Öte yandan Avrupa Ligi’nde bu akşam saat 21.05'te Yunanistan takımı Olympiakos’la son 8'e kalmak için rövanş maçında Vodafone Arena’da kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş için bu karşılaşmanın tarihi bir değeride bulunduğu biliniyor. Kara Kartal, eğer bu akşam turu geçip son 8’e kalırsa tam tamına 14 sezon sonra bu çeyrek final kapısını yeniden aralamış olacak.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder