Biz kandık, Beşiktaş kanmasın! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Osmanlıspor'un başarılı futbolcusu Muhammed Bayır, Radyospor'da soruları cevaplandırırken Beşiktaş'tan önce Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Olympiakos takımı ile ilgili bir de tavsiyede bulundu.


Konu ile ilgili Muhammed Bayır şunları söyledi:

Biz Olympiakosla orada golsüz berabere kalmıştık, Beşiktaş ise daha avantajlı skor elde etti ama bu onları yanıltmasın, biz turu geçeceğimize inanıyorduk ama öyle olmadı. Beşiktaş, oradaki skora aldanmamalı, Olympiakos bir gol atarsa bütün dengeler alt üst olacak. Beşiktaş buna kanmamalı, ilk maçın skoruna güvenerek maça çıkmalarını tavsiye etmiyorum.
Olympiakos, çok yetenekli oyunculara sahip değil ama takım oyunu oynuyorlar ve bu da onları tehlikeli yapıyor. Ayrıca Olympiakos'a karşı sabırsız davranmamak gerekiyor, gol yeseniz bile sabırsız davranmamak lazım, gol atabileceğiniz bir takım. Olympiakos, deplasmanında biz bir çok Süper Lig takımına karşı olduğumuzdan daha rahat oynadık. Beşiktaş dikkatli olursa eleyebileceğine inanıyorum.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL OLYMPIAKOS KADROSU

Bilindiği gibi son 32 turunda Beşiktaş, İsrail takımı Hapoel ile eşleşirken, Osmanlıspor Olympiakos ile eşleşmiş, Atinada ki maçta golsüz beraber kalan Osmanlıspor takımı kendi evindeki maçı kaybederek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmek zorunda kalmıştı.

Kaynak : Şampiy10



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder