Yeni sezon formaları sosyal medyaya düştü! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş taraftarının her sezon başında heyecan ile beklediği yeni sezon formalarının görselleri daha satışa sunulmadan sosyal medyaya düştü. Siyah beyazlı taraftarlar tarafından ilgi ile karşılanan 3 Beşiktaş forması yeni sezon için internette dolaşmaya başlarken formaların arasında çubuklu'nun olmaması hayal kırıklığı yarattı.


Uzun yıllardır aynı üretici marka ile çalışan Beşiktaş'ın yeni sezon formaları belli oldu. Aslında her sezon başında kendi resmi hesaplarından formalar ve anlamları ile açıklama yapan Beşiktaş kulübü için bu sene yine geçen sene olduğu gibi daha formalar açıklamadan görsellerinin internete ve sosyal medyaya düşmesi çokta şaşırtıcı olmadı.

Bugün internete düşen iç saha, deplasman ve 3. forma görselleri taraftarın büyük ilgisini çekerken son Beşiktaş'ın klasikleşmiş çubuklu formasının 2016-2017 sezonunda olmadığı gibi seneye de olmayacak olması Beşiktaşlı taraftarları haya kırıklığına uğrattı.

İşte bu 3 Beşiktaş forması yeni tasarımlarının 2 yıldız ile yapılması ise dikkat çekerken geçtiğimiz sezonlarda rakiplerin düştüğü duruma düşmemek için olduğu iddia edildi.

İşte Beşiktaş'ın 2017-2018 sezonunda giyeceği iddia edilen iç saha, deplasman ve 3. formaları

İç saha forması:
Forma beyaz üzerine siyah yaka ve kol çizgili olarak tasarlanmış

Deplasman forması:
Siyah üzerine yata ince gri çizgilerin hakim olduğu gir yaka ve kol çizgili tasarım

3. forma:
Koyudan açığa doğru giden arma hizasında 2 geçişli gri tasarım

Siyahlabeyaz