Ahmet Nur Çebi : "Taraftarımız bizi anlasın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Nur Çebi : "Taraftarımız bizi anlasın!"

Share This

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fransa'da yaşanan olaylı Lyon karşılaşmasının ardından UEFA nezninde alınması muhtemel kararları A Spor'a değerlendirirken siyah beyazlı taraftarlar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Çebi, Lyon maçında yaşanan olayların beraberinde getirdiği ”bir daha yaşanırsa Avrupa’dan men” cezasına açıklamalarda bulundu.

Çebi, cezanın kaldırılması için Tahkim’e gittiklerini belirtirken, cezanın olası bir onanması durumunda Avrupa maçlarını seyircisiz oynayabileceklerini belirtti.

Beşiktaşlı yönetici, cezanın Tahkim Kurulu’ndan dönmeme ihtimaline karşı ”Biz Beşiktaş’ın Avrupa’dan men edilme riskini almak istemiyoruz, o yüzden Avrupa’da kuralar çekildikten sonra iki takımla el sıkışıp maçları seyircisiz oynamayı teklif edeceğiz. Taraftarımız bizi anlasın, Beşiktaş’ın menfaati söz konusu, kendi üzerine alınmasın” dedi.

Kaynak : Aspor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ