FLAŞ | Tamer Tuna'nın görevi bırakması ile sosyal medyada Guti heyecanı yaşandı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Tamer Tuna'nın görevi bırakması ile sosyal medyada Guti heyecanı yaşandı

Share This

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'n yardımcılığını yürüten, eskinden de siyah beyazlı formayı giymiş olan Tamer Tuna'nın görevinden ayrıldığının  açıklanması ile sosyal medyada sıcak saatler yaşandı.


siyahlabeyaz | Sosyal medyada yardımcı antrenörlük için Guti Hernandez sesleri...

Beşiktaşlı taraftarlar Tamer Tuna'dan boşalan yardımcı antrenörlük pozisyonu için siyah beyazlı forma altında çok kısa bir süre görev yapan ve taraftarların futbolunu seyretmeye belki de doyamadığı Guti Hernandez'e sosyal medyadan yüzlerce mesaj gönderdiler.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti ise taraftarları hem kırmadı hemde bu mesajları kendisine ait Twitter hesabından Retweet ederek takipçileriyle paylaşarak siyah beyazlı camiada heyecan yarattı.

Beşiktaş forması ile çok kısa bir sürede camianın sevgisini kazanan bir Real Madrid efsanesi olan Guti'nin verdiği ropörtajlarda anlattığı Beşiktaş sevgisi ve bir gün Beşiktaş'ta yeniden görev yapma isteği ise herkes tarafından biliniyor.

İşte İspanyol yıldızın paylaştığı o mesajlardan bazıları:
Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ