"Benden 3 yaş büyük Skrtel kadar ücret istiyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Benden 3 yaş büyük Skrtel kadar ücret istiyorum"

Share This

Fenerbahçe'nin Simon Kjaer ve Martin Skrtel'e ödediği rakamlar sürekli olarak Beşiktaş'ın önüne çıkıyor. Vida'nın alacağı ücret de ise bu isimleri işaret etmesi yönetimin canını sıktı...


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlı takımda kaptan Oğuzhan bile hali hazırda 1.6 milyon Euro'ya oynarken, iki stoperin 4 milyon Euro'nun üzerindeki kazançları can sıkıyor. Bir süredir görüşmeleri devam eden Domagoj Vida menajeri aracılığıyla, ''Sizden fazlasını istemiyorum. Türkiye'nin ortalamasını istiyorum. Benden 3 yaş büyük Skrtel kadar istiyorum'' diyerek, Slovak oyuncuyu işaret etti. Beşiktaş'ın diğer adayı Vermaelen de, istediği 3 milyon Euro'nun Türkiye standartları için çok normal olduğunun altını çizdi.

Vida, oğlu için Kiev'de anaokula kayıt yaptırdı
Beşiktaş taraftarlarının aklı Domagoj Vida'da... Vida'nın aklı ise birkaç gün sonra yapacağı düğünde. Ortada tam tarih yok. Fakat düğünün Slovenya veya Dalmaçya'da olacağını düşünenleri ise Hırvat futbolcu ters köşe yaptı. Düğününü Istria'da yapma kararı aldı. 2 yaşındaki oğlu David'in annesi Ivana Gugic ile dünya evine girecek olan Vida'nin düğününün davetlileri arasında ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic ile Matej Mitrovic'in de yer aldığı gelen bilgiler arasında.

Bu arada Vida'nın resmi nikahlı eşi olmaya hazırlanan Ivana'nın ise, David'i Kiev'deki bir İngiliz anaokula kayıt ettirdiklerini açıklaması ise belki de Beşiktaşlı taraftarları hayal kırıklığına uğratacak cinsten.

Kaynak : Fotospor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ