Yusuf Erdoğan Beşiktaş'ta - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

24 Tv'de Spor Gecesi programında flaş transferi açıklayan Gökhan Dinç, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Yusuf Erdoğan transferi görüşmelerinde her iki taraf anlaştı, imza ise an meselesi şeklinde açıklama yaptı.


siyahlabeyaz | Gökhan Dinç konu ile ilgili canlı yayında şu açıklamaları yaptı.

"Beşiktaş, Trabzonspor'dian Yusuf Erdoğan'ı bitirme aşamasına gelmiş durumda. Yusuf ile ben Trabzonda birlikte çalıştım. Çok düzgün karakterli bir oyuncu kendisi. Trabzonspor yönetimi gelecek sezon tertemiz br sayfa açmak istiyor. Yusuf Erdoğan'da taraftarlarla yaşadığı sıkıntı nedeni işle ligin 2. yarısında çokta forma şansı bulamamıştı. Bordo mavili yönetimde bu anlamda gelen teklifleri değerlendirdi. Bu zamana kadar hep Fenerbahçe ile ilgili haberler çıkıyordu evet ancak benim yayına girmeden önce de yaptığım son telefon görüşmesinde Beşiktaş yönetiminin Trabzon yönetiminden Yusuf Erdoğan'ı istediğini, bordo mavililerin ise Yusuf Erdoğan'ı vermeye hazır olduklarını ve bu transfer konusunda ikna oldukları haberini aldım. Ayrıca Yusuf'un da Beşiktaş'ta forma giyebileceğine inandığı ve Beşiktaş için hazır olduğu bilgisini de öğrendim."

"Ben kendi adıma Yusuf Erdoğan Beşiktaş'a hayırlı olsun diyebilirim. Zaten çalıştığım dönemde de bir gün İstanbul'da top oynamak isterse kendisi için en uygun kulübün Beşiktaş olacağını söylemiştim. Bu nedenle Beşiktaş Yusuf Erdoğan'a, Yusuf Erdoğan'da Beşiktaş'a çok yakışır diye düşünüyorum."

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ