Lyon teklifini yükseltti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yayıncı kuruluş bein sports'un Beşiktaş muhabiri Tuna Akdemir, siyah beyazlıların önümüzdeki günlerdeki transfer gündemiyle ilgili yaşanacaklara dair bilgiler paylaştı.


siyahlabeyaz | Marcelo için yapılan ilk teklif 6 milyon euro +1 milyon euro bonus şeklindeydi. Öğle saatlerinde Marcelo için Lyon'dan bir teklif daha geldi. 6 milyon euro+2 milyon euro bonus şeklinde. Lyon 2 milyon euroyu Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa verecek ancak Lyon'un yıldız futbolcularını satması, gruplara kalma şansını zora sokuyor.

Beşiktaş'ın 1 numaralı tercihi yaklaşık 8-8.5 milyonluk nakit ödemeyle transferin bitmesi. Görüşmeler devam ediyor. 8-8.5 milyon euroya bitebileceği konuşuluyor. Şenol Güneş kadro bozulmasın isteyecektir ancak transferin geçekleşmesi halinde gelecek para Beşiktaş'ın transferde rahat etmesini sağlayacak.

Titi Beşiktaş'ın listesinde, görüşmeler de yapıldı ancak Beşiktaş'ın hedefindeki birinci stoper değil. Marcelo giderse 2 stoper alma isteği var Beşiktaş'ın. Titi, geniş rotasyonda iş yapabilecek bir oyuncu. Türkiye Ligi'ni bilen, tecrübeli bir futbolcu. Şenol Güneş'in elini rahatlatabilir. Marcelo'nun durumuna göre, Titi haber bekliyor.

Atınç'ın kalması söz konusu, yeniden kiralanabilir. Hem Atınç'ın, hem de gelecek yeni transferlere göre; Beşiktaş Titi transferinde yol almaya çalışacak.

Kaynak : Ajansspor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ