FLAŞ | Final biletleri ile ilgili kulübümüzden önemli açıklama! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Final biletleri ile ilgili kulübümüzden önemli açıklama!

Share This

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Akatlar Arena'da oynanan serinin 3. maçında taraftarların neden olduğu olaylar yüzünden yapılan 4. anons Beşiktaş Sompo Japan'ın parkeye seyircisi olmadan çıkmasına sebep olmuş ve son maçın biletlerinin ise iadesi gündeme gelmişti.


siyahlabeyaz | Dün akşam oynanan Final serisinin 3.maçında Akatlar'da yaşanan olayların ardından TBF yarın oynanacak olan Beşiktaş Sompo Japan- Fenerbahçe karşılaşmasının taraftarsız oynanmasna karar vermiş ayrıca siyah beyazlı kulübe 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırmıştı...

TBF'nin resmi açıklamasının ardından yarın oynanacak olan karşılaşma biletlerinin ise ücretlerinin Biletix tarafından taraftarlara iade edileceği öğrenilmişti. Bilindiği gibi Beşiktaşlı taraftarlar satışa çıkan biletlere büyük ilgi göstermiş ve biletlerin tamamı tükenmişti.

TBF'nun akşam verdiği kararların ardından ise kulüp resmi sitesinden beklenen açıklama geldi... İşte o açıklama :

BSL Play-Off Final Serisi 3. maçında sahamızda çıkan olaylar nedeniyle TBF disiplin kurulu Beşiktaş Sompo Japan Takımımıza; 2 maç seyircisiz oynama ve 50.000 TL para cezası vermiştir.

Play-Off Final Serisinin BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 16 Haziran’da oynanacak 4. maçı için Biletix satış noktalarından satın aldığınız biletlerinizi size en yakın Biletix satış noktalarına iade edebilirsiniz.

Söz konusu maç için Biletix websitesi ve çağrı merkezinden satın alınıp henüz teslim alınmayan biletlerin iadesi, işlem yaptığınız kredi kartınıza otomatik olarak yapılacaktır.

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ