Burak Yılmaz ne yaptı? Ahlaksızlık mı yaptı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz ne yaptı? Ahlaksızlık mı yaptı?

Share This

Beşiktaş taraftarının sevdiği spor yorumcularından Güntekin Onay, sezon öncesi Beşiktaş'ın transfer gündemini yorumlarken Burak Yılmaz'ın Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz'ın yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olması ihtimali ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Güntekin Onay'ın sözleri...

"Burak Yılmaz ile ilgili bir tepki var ama niye var onu bilmiyorum. Çok abartıyoruz gibi geliyor bana. Burak Yılmaz ne yapmış? Bir ahlaksızlık mı yapmış? Bir olaya mı karışmış? Bir terbiyesizlik mi? Burak Yılmaz'a bu kadar tepki gösterilmesinin sebebi niye? Bu çocuk uzun yıllardır Milli Takım'da oynamış, daha önce Beşiktaş forması da giymiş. Sen gitmiş Holosko ile takas etmişsin üstüne de 5 milyon euro vermişsin. Ardından Burak Fenerbahçe'de oynadı, Trabzon'da oynadı, Galatasaray'da oynadı, Milli Takım'da oynadı."

Hiç hazetmediğim hareketler 
"Evet bende kendisini çok eleştirdim, özellikle kendini yere atması, topu elle alması, hakemi veya rakibi aldatmaya yönelik hareketler yapıyor olması benimde hiç sevmediğim hazetmediğim hareketler. Ama bunlar artık geride bırakılabilir. Bu kadar tepki gösterilmesinin sebebi nedir."

Beşiktaş'ın çıtası çok yükseldi
"Artık performans olarak değerlendirmek gerekir bence. Burak 32 yaşına geldi ama Beşiktaş seviyesinde oynar mı? Bence konuşulması gereken bu? Ama bana göre Beşiktaş'a daha üst düzey bir golcü gerekmekte nedeni ise Mario Gomez ile birlikte Beşiktaş'ta bu çıta çok yükseldi."

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ