Şampiyon Beşiktaş nerede? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yeni sezon başladı ama hangi futbolcularla? Yeni sezon çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta antrenmana çıkan futbolcuların genellikle gelecek sene kadroda düşünülmeyen ve yedek bekleyen isimlerden oluşması dikkat çekti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta yeni sezon başladı ama kimlerle? Yeni sezon çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta antremana çıkan futbolcuların genellikle gelecek sene kadroda düşünülmeyen isimlerden oluşması dikkat çekti.

Beşiktaş'ın ilk idmanında yer alan isimlerden olan Pedro Franco, Milosevic, Aras Özbiliz, Boyko, Mustafa Pektemek'in başka takımlara transfer olması beklenirken, yine Mitrovic, Gökhan İnler ve Tolga Zengin konusunda da ayrılık haberleri sık sık basında yer alıyor.

Beşiktaş'ın geçen sene kemik kadrosunu oluşturan isimlerden sadece Tosic, Atiba, Ryan Babel ve Tolgay Arslan yeni sezon için çalışmalara başlarken, asıl kadro ise izinli durumda.

Beşiktaş'ın gelecek sene as 11'ini oluşturacak isimler arasında yer alan, Ricardo Querasma, Marcelo, Talisca, Fabricio, Adriano, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup ilk çalışmaya izinli olmaları nedeniyle katılmadılar.

Kaynak : Fotospor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ