Süper Lig'de yeni sezon öncesi spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan değerlendirmeler geldi. Sabah Gazetesi'nde görüşlerini paylaan Ahmet Çakar, şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın diğer rakiplerine oranla bir adım önde olduğunu söyledi.
"Takımlar önemli ve pahalı takviyeler yaptılar. Kağıt üzerinde baktığımızda en az 5 takım şampiyonluk lafını telaffuz ediyorlar. Herkes bir çıkış arıyor. Üstelik transferler çok pahalı ve bazıları patlayacak gibi görünüyor. Uzun yıllardır böylesine kağıt üzerinde iddialı bir lig başlamamıştı.
Şu anda çok erken… Takımların durumunu, yeni transferlerin adaptasyonunu daha tam olarak göremedik ama oturmuş kadrosu ve deneyimiyle sanki Beşiktaş bir tık önde gibi görünüyor.
Çok şey beklenen oyuncuların fiyasko çıkabileceklerini görebileceğimiz gibi sezon başında fazla ışık saçmayan bir futbolcunun da ön plana çıkabilir. Gol krallığında yine de Cenk'in bir adım önde olduğunu düşünüyorum."
Kaynak: FutbolArena
BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ