Beşiktaş'ta transferde stoper adayı Martins İndi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta transferde stoper adayı Martins İndi

Share This

Beşiktaş'ta Pepe'nin takıma fahil olması sobrası Marcelo Guedes'in Olympique Lyon'a transfer yönerimi stoper arayışına itti. Forvet transferini Alvaro Negredo ile noktalayan Beşiktaş'ın savunmacı listesine giren son adayPorto'da oynayan Martins İndi oldu.


Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken yönetim stoper konusunda Bruno Martins İndi'yi de gündemine aldı.


Beşiktaş, Martins İndi'yi transfer etti mi?


Fotomaç'ın haberine göre, geçen sezonu Stoke City'de kiralık geçiren Hollandalı stoper Martins Indı için Portekiz ekibinin Beşiktaş'a haber gönderdiği ve anlaşma için Porto'ya davet ettiği bildirildi..
Beşiktaş'ın Martin İndi transferinden önce Abdennour ve Mascherano isimlerine öncelik verdiği ve eğer bu 2 isimle anlaşamazsa ibrenin Hollandalı oyuncuya döneceği öğrenildi. 

Bruno Martins İndi kimdir? Bruno Martins İndi wikipedia - Bruno Martins İndi'nin oynadığı takımlar


1992 doğumlu Martin İndi Stoke City takımında oynamaktadır. Guinea-Bissaulu gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Indi, küçük yaşta Rotterdam'a taşındı. 2010 yılında A takıma alınan İndi, ilk maçına 22 Ağustos 2010'da Heracles Almelo karşısında çıktı. 2014 yılına kadar bu takımda forma giyen oyuncu €7.7 milyon karşılığında F.C. Porto'ya transfer oldu.

Bruno Martins İndi'nin geçen sezon oynadığı maçlar


Bruno Martins İndi, bu sezon Stoke City formasıyla 33 Premier Lig maçına çıkarken 1 kez de fileleri havalandırdı. 

Kaynak: FutbolArena


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ