Gökhan Gönül 6 hafta yok... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a sezon öncesinde futbolculardan kötü haber gelmeye devam ediyor. Gökhan Töre ve Atınç'tan sonra bir kötü haber de Gökhan Gönül'den geldi. Milli futbolcunun sahalardan 6 hafta uzak kalacağı açıklandı.


Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Siyah-beyazlılarda Gökhan Töre ve Atınç Nukan'ın ardından Gökhan Gönül'den de kötü haber geldi.

Dün akşamki idmana ağrıları sebebiyle katılmayan Gökhan'ın yapılan kontrollerinde sağ kaval kemiğinde stres reaksiyonu ve kemik zarı ödemi tespit edildi. Milli futbolcu kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından sakatlığının ileride stres kırığına dönüşmemesi için ameliyat edildi. Beşiktaş'ın sağ bekinin 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Siyah beyazlıların internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Başarılı oyuncumuz Gökhan Gönül'ün sağ bacağında oluşan ağrı şikayeti nedeniyle yapılan tetkikler sonucu; sağ tibia (kaval) kemiğinde stres reaksiyonu ve kemik zarı (periost) ödemi tespit edilmiştir. Bu sorunun ileride stres kırığına dönüşmesini engellemek ve iyileşme sürecini hızlandırmak amacıyla bugün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde, Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından oyuncumuz ameliyat edilmiştir. Operasyonu başarılı geçen oyuncumuzun 6 hafta sonra takım ile çalışmalara başlaması planlanmıştır.

Beşiktaş Ailesi olarak Gökhan Gönül'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ