Beşiktaş'ta şok bir ayrılık daha! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta şok bir ayrılık daha!

Share This

Süper Lig'de Beşiktaş, alınan yenilgilerin ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah beyazlılar ayrıca Ali Naibi ile de yolları ayırdı.


siyahlabeyaz | Süper Lig'de lider Sivasspor'un 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda, Futbol Direktörü Ali Naibi ile yollar ayrıldı.


Beşiktaş'ta gün içinde yaşanan kritik toplantının ardından Abdullah Avcı'nın ayrılabileceği konuşulurken Beşiktaş'tan şok bir karar geldi. Beşiktaş, Futbol Direktörü Ali Naibi ile yollarını ayırma kararı aldı.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A ÖYLE BİR RAKAMA İMZA ATACAK Kİ!


Abdulah Avcı ile yolların ayrıldığını bu sözlerle açıkladı.

Siyah-beyazlı takımdan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştır. Sayın Avcı’ya hizmetleri için teşekkür eder, gelecekteki çalışma hayatında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş performansı

Sezon sonunda Medipol Başakşehir'le yollarını ayıran Avcı, 2019-2020 sezonuna Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak başlamıştı.

Deneyimli teknik adam siyah-beyazlı takımın başında 28 karşılaşmaya çıktı. Beşiktaş bu karşılaşmalarda 11 galibiyet alırken, 14 mağlubiyet yaşadı ve 3 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder