Burak Yılmaz’dan Ahmet Nur Çebi’ye “Gönderin beni… ben gideyim…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz’dan Ahmet Nur Çebi’ye “Gönderin beni… ben gideyim…”

Share This

Beşiktaş'ta sorunlar yumağına Burak yılmaz da eklendi. Milli futbolcu Siyah-Beyazlılardan ayrılmak için Başkan Ahmet Bur Çebi'den izin istedi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta olağanüstü bir gün yaşanıyor… gün aslında Abdullah Avcı’nın siyah-beyazlıların başındaki son günü olarak başladı. Ancak önce Başkan Ahmet Nur Çebi, sonra da Emre Kocadağ’la bir araya gelen Burak Yılmaz’ın sezon başında da kendisini isteyen Lecce’ye gitmek için izin istemesine döndü.


Başkan Çebi, Burak’ın bu talebinin bugünün gündemi olmadığını şu anda önünde çok daha önemli sorunlar olduğunu belirtti. Kaptandan, “bu takımın sorunu ne? Neden oynamıyorlar?” sorusuna cevap aradığı bildirildi.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A ÖYLE BİR RAKAMA İMZA ATACAK Kİ!


Burak’ın ise para konusunu gündeme getirdi. Başkan’a geldiği ilk gün verdiği sözü hatırlattı. O dönemde paraları yatan takım arkadaşlarının kafasının rahat olduğunu, şimdi ise herkesin yeniden ödemelerini  nasıl yapacağını düşünmeye başladığını söyledi,. Çebi kulübün durumunu Burak’a bir kez daha anlatı.

Burak daha sonra Emre Kocadağ’la yaptığı görüşmede de Lecce’nin kendisi için getirdiği teklifin hala masada olduğunu söyledi. Bir süredir kendisiyle sözleşme uzatılması konusunda yönetimin rahatsızlığını bildiğini aktardı. Kimsenin sırtına yük olmak istemediğini, gitmesi isteniyorsa takımdan ayrılmaya hazır olduğunu iletti. “Bence yönetim bu fırsatı kaçırmasın” diyerek de Kocadağ’a da ayrılık isteğinden bahsetti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder