Boateng için 7 maç kaldı; "İnşallah böyle oynar" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Boateng için 7 maç kaldı; "İnşallah böyle oynar"

Share This

Ara transfer döneminin son günü Fiorentina'dan kiralık olarak kadroya katılan Kevin Prince Boateng, oynadığı pozitif futbolla alkış toplamaya devam ediyor.


siyahlabeyaz | Trabzonspor maçında kaydettiği şık golün yanı sıra Vida'nın kaydettiği ikinci golde büyük pay sahibi olan Ganalı yıldızın performansını değerlendiren siyah-beyazlılar, "Boateng'i iyi ki almışız" yorumunu yaptı.


Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın gayretleriyle transferin son günü yarım sezon için 325 bin euroya kadroya katılan Boateng'in çok önemli bir hücum oyuncusu olduğunu aktaran yöneticiler, "Tam bir bitirici. Kısa sürede takıma uyum sağladı ve kalitesini gösterdi. İnşallah böyle devam eder. Zaten 7 maç daha oynarsa kontratı da bir sene uzuyor. Tribünlerin sevgisini kazanması da çok önemli" diye konuştukları aktarıldı.

BEŞİKTAŞ'TA VOLKAN BABACAN HAMLESİ! EL SIKIŞTILAR...


Bu arada siyah-beyazlı yönetimin önümüzdeki sezonun forvet hattını belirlemek için çalışma yürüttüğü ve eldeki hücum oyuncularının kalan haftalardaki performansına göre kadroyu yeniden yapılandıracağı ifade edildi. (Milliyet)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder