Sergen Yalçın'dan maç öncesi flaş açıklamalar! : "Bu kadar kötü skorlardan sonra..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'dan maç öncesi flaş açıklamalar! : "Bu kadar kötü skorlardan sonra..."

Share This

Rize Beşiktaş karşılaşmasına dakikalar kala Beşiktaşlı taraftarların en çok merak ettiği isim olan Sergen Yalçın'dan açıklamalar geldi.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın şunları  söyledi...


"Heyecanlıyız doğal olarak, yuvamızda zor bir göreve başlıyoruz. Sorumluluğumuz büyük ama bu yükün altından birlikte kalkacağız. Başlangıçlar çok önemlidir, iyi başlamak istiyoruz"

"Heyecanlıyız, kendi yuvamızda zor bir göreve başlıyoruz. Aldığımız sorumluluğun farkındayız. Camianın yardımıyla, ben ve ekibim bunun altından kalkar. Deplasmanlar her zaman zordur. Başlangıçlar çok önemli, kazanmak istiyoruz."

"Oyunsal anlamda dokunuşlar, bireysel toplantılarla yeni bir dönemin başladığını oyunculara hissettirmek istedik. Oyuncu kalitemiz iyi, alınan sonuçlar nedeniyle güven kaybı var. İyi sonuçlar alarak bunları gidermek istiyoruz. Sahada neler olacak göreceğiz."

"Oyuncularımız çok konsantre, onlar da zor süreçten geçiyorlar. Bu kadar kötü skorlardan sonra onları motive etmek zor ama yeni bir başlangıç yapacağız" (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder