Rıdvan Dlmen'den Sergen Yalçın sözleri! : "Barcelona'da oynamış oyuncu da olsa takımda Sergen...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dlmen'den Sergen Yalçın sözleri! : "Barcelona'da oynamış oyuncu da olsa takımda Sergen...!"

Share This

Rizespor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı. usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı çarpıcı sözlerle değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Rıdvan Dilmen'in karşılaşmanın her iki yarısına dair değerlendirmeleri


"Karadeniz'de müthiş iki maç var. İki nefis zemin var. Bu sabah Sergen Yalçın hangi takımla çıkmalı diye sorsak, %90'ı bu kadroyu yazardı. Göztepe maçında çok farklı bir kadro vardı. Sergen Yalçın macera aramamış ve bu kadroyla çıkmış. Ljajic'i serbest bırakmış."

AVRUPA BASINININ SERGEN YALÇIN ŞAŞKINLIĞI!


"Elneny savunmanın önünde oynuyor, Atiba biraz daha önde. N'Koudou darbe yemesine rağmen devam etti, fizik olarak güçlenmiş. Bunun Sergen Yalçın'la alakası yok tabii. Teknik adam değişiklikleri ilk haftalarda %80 olumlu yansır."


"Çok kuvvetli ve taraftarın sevgilisi olan bir teknik adam geldi. Bu yüzden Beşiktaş'ta kalmak isteyenler ellerinden geleni yapacaktır. Rizespor, Beşiktaş'ın hatasını bekleyerek oynuyor."

"Vida ve Karius uluslararası oyuncular ama Skoda anlaşmazlığı görüp araya girdi. Golde %70 Karius'un, %20 Vida'nın, %10 da Skoda'nın etkisi var."

OĞUZHAN ÖZYAKUP'TAN VAN PERSIE İTİRAFI! ÖZÜR DİLEDİ...


"İkinci yarı, ilk yarıdaki gibi devam eder. Sergen Yalçın hemen oyuncu değiştirmez. Eğer geriye düşerse, Umut Nayir'e oyuna alır. Rizespor 1-1'e oynuyor ama bakalım Beşiktaş risk alacak mı?"

Rıdvan Dilmen'den maç sonu değerlendirmeleri...

"Abdullah Avcı sezon başından beri tartışılıyordu. Biraz şampiyonluk yarışı dışında kalınca, Sergen Yalçın göreve geldi. Sergen Yalçın baskısı zaten büyüktü. Yönetim de taraftarın isteğine cevap verdi, ayrıca Sergen Yalçın'ın adamlığına, zekasına güvenildi"

 "Abdullah Avcı ile takımın bu kadar kötü gideceğini düşünmüyordum. Sergen Yalçın bir gün gelecekti ama bu kadar erken beklemiyordum"


"İlk maçta Sergen Yalçın'ın fiziksel katkısı olamaz tabii ki... Sergen Yalçın'ın oyuncuya karşı kendini kabul ettirecek ağırlığı vardır. Barcelona'da oynamış oyuncu da olsa takımda, bu ağırlığını hissettirir. Oyuncular da ne kadar büyük kredisi olduğunu görmüştür"

''Türkiye'nin en çok ofsayta düşen oyuncusu Burak Yılmaz'dır ama baktığımız zaman bu maçta hiç ofsayta düşmedi.''

"İyi futbolcudan %90 iyi antrenör olur. Maradona'yı örnek göstermek doğru değil. Sergen Yalçın'ın avantajı da var. Taraftar çok seviyor. Oyuncular diyor ki 'Bize kim geldi?' 8 kupalı bir hoca muamelesi görüyor. Fatih Terim muamelesi gördü." (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder