Adem Ljajic kararını verdi! Oğuzhan'da aynısını yapmıştı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adem Ljajic kararını verdi! Oğuzhan'da aynısını yapmıştı...

Share This

28 yaşındaki yıldızın Ankaragücü’ne attığı golden sonra yaptığı “Sizi duymuyorum, konuşmaya devam edin” işareti gündeme oturdu. Ljajic’in Beşiktaş’tan sezon sonunda ayrılmak istediği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Adem Ljajic, bu sezon ise tam tersi bir görüntü içinde. Özel yaşamındaki sorunlarını sahaya yansıtınca, performansında büyük bir düşüş yaşayan Boşnak asıllı futbolcu, Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Ankaragücü maçında da yaptığı hareketlerle gündeme oturdu.


Siyahbeyazlı ekibin ikinci golünü attıktan sonra sevinirken eliyle kulaklarını tıkayan ve ardından "Konuşmaya devam edin" işareti yapan yıldız futbolcu büyük tepki çekti. Ljajic'in bu hareketi akıllara Oğuzhan Özyakup'un Partizan maçında yaptığı benzer bir davranışı getirdi. Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen oyuncunun durumu sezon sonunda belli olacak. Önceki günkü karşılaşmada 78. dakikada oyuna girip, 87'de ağları sarsan 28 yaşındaki futbolcuya, teknik direktör Sergen Yalçın'ın G.Saray derbisinde görev verip, vermeyeceği ise merak konusu…

Oğuzhan da aynı hareketi yapmıştı

Beşiktaş'ın Partizan ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında 27. dakikada oyuna giren Oğuzhan Özyakup, güzel bir gol atmış ve kulaklarını tıkayarak sevinç yaşamıştı. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder