Rezalet Türk Futbolu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Köşe yazarımız Alican Tiryaki'nun pazar günü oynanan Türkiye Ziraat Kupası son 16 maçına kalma mücadelesinde Beşiktaş-Fenerbahçe maçını kaleme aldı.


Bir futbol maçı düşünün futbol dışında her şey olsun. Bir oyuncu düşünün yıllarca yurtdışında önemli takımlarda oynasın Türkiye'de rezillik çıkarsın. Hakemlere suç bulmak istemiyorum. Ancak yaptığı hataları sıralamakla bitmiyor!

Maçın hatalarını sıralayalım. 
1)Maç başında, Van Persie, Oğuzhan'ı tartışmada arkadan ittirdi: Net sarı kart (Fakat uyarı dahi yok)
2) Van Persie, taraftara dönerek yılan dilini çıkararak tahrik ediyor: Net sarı kart (Kart yok.)
3)Oğuzhan ile Alper Potuk arasında sürekli gerilim sürtüşme(İki oyuncuya kart gerekiyor. Gene kart yok. Ortam iyece gerildi kart vermeyen hakem hakimiyetini kaybetti. Oyuncular iyice gerildi.)
4) Van Persie 43.dakikada pozisyonda topsuz alanda Tosic'i hem ensesinden tutuyor, hem de ona ayağıyla vuruyor
5)Devamında Dusko Tosic, Van Persie ile münakaşaya giriyor. (Tosic'e kırmızı kart veriliyor. Ancak neden Van Persie sarı görüyor. Hakem burada rengini belli etti zaten.)
6) Fenerbahçe'nin attığı gol öncesinde faul var.
7)Fenerbahçe'nin attı gol net en az 25 cm ile ofsayt.
8) Van Persie attığı golden sonra ahlaksız hareket yapıyor. (Kart yok, Nouma 6 ay ceza almıştı. Bakalım TFF ne karar verecek. Ben size şimdiden söylüyorum hiç bir şey olmayacak)
9) Jeremain Lens, daha baraj dahi kurulmamışken kaleye vuruyor. (Kart yok, hatırlar mısınız Ali Palabıyık Trabzon maçında buna benzer posizyonda Q7'yi oyundan atmıştı.)
10) Sarı kartı olan Şener 84-86. dakika arası Quaresmaya tehlikeli yerden 2 net faul yapıyor. (Kırmızı kart yok.)
11) Ceza sahası içinde Skrtel arkadan Cenk Tosunu düşürüyor, penaltı yok, uyarı dahi yok. 
12) Yedek olan fakat sahaya giren Aras sarı kart görürken yedek olan ama sahaya giren Van Persie sarı kart görüp ikinci kırmızıdan atılamıyor.


Gelin birde bunca kural hatalarına rağmen Fenerbahçe ne oynamış. 

                             Beşiktaş          Fenerbahçe 
Topla oynama:    %54                   %46
Toplam şut:            11                   5
İsabetli şut:             4                     2
Başarılı paslar:     336                   288
Pas başarısı(%):   %83                  %79
Korner:                  7                       0
Orta:                     4/31                 1/6    


Fenerbahçe futbol dışında bütün oyunları oynadı. Zaten Beşiktaş'ı anca öyle yenebilirdi. Yoksa sabaha kadar oynansa Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yeneceğini sanmıyorum. Son günlerde Başkan ve Şenol Güneş'in üzerine oyunlar oynanıyor. Medya ve bazı yöneticiler güçlerini birleştirerek "Beşiktaş"ı hedef alıyor. Bundaki amaç Başkan ile taraftarın arasını açmak. Ne görürseniz görün, ne duyarsanız duyun Beşiktaş'ın başkanına sahip çıkın. Oyuna gelmeyin. Fikret Orman bu ülkenin en iyi kulüp başkanıdır. Şenol Güneş ise Türk Futbol tarihinin en büyük antrenörüdür. Vefalı olun
Şimdi GRURLANMA vaktidir

Beşiktaş oynadığı futbol ile şuan Türkiye'nin en iyi takımı. Beşiktaş başkanı, yöneticileri, teknik direktörü, taraftarı, futbolcuları, emekçileriyle kısaca Beşiktaş'a gönül veren herkesle şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Cuma Günü Kritik Karabükspor maçına çıkacağız. Kenetleniyoruz, mayıs ayında bizleri güzel günler "Güneşli" günler bekliyor. Şampiyonluk yolunda başarı inanlarındır.

Alican Tiryaki

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder