Sergen Yalçın olmazsa sürpriz adaylar Carlo Ancelotti’nin tezgahından geçen İngiliz hoca - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın olmazsa sürpriz adaylar Carlo Ancelotti’nin tezgahından geçen İngiliz hoca

Share This

Beşiktaş’ta herkes takımın Sergen Yalçın’a emanet edilmesini bekliyor… ama yıllarca siyah-beyazlı formayı giyen taraftarların Sarı Fırtına dediği yorumcu Metin Tekin, "Beşiktaş'ta yabancı teknik direktör geleceği yönünde duyumlar aldık” sözleri gündem oldu.


siyahlabeyaz | Bir süredir Ahmet Nur Çebi’nin İngiliz bir teknik direktörle görüştüğü özellikle yeniden yapılanma sürecine girip, alt yapıdan çok daha fazla genci üst yapıda kullanmayı düşündüğü ortamda Gordon Milne gibi bir teknik direktör aradığı konuşuluyordu. Çebi’nin görüştüğü ismin Carlo Ancelotti’nin tezgahından geçen ve daha sonra Swansea ve Reading gibi takımları çalıştıran Paul Clement olduğu konuşuluyor.


SERGEN OLMAZSA, AYBABA YA DA YASİN

Öte yandan Sergen konusunda yönetim kurulu içindeki çatlak seslerin yükselmesi durumunda Çebi’nin Fikret Orman’ın ilk döneminde olduğu gibi takımı Samet Aybaba’ya teslim edebileceği ve geçiş sürecini bu şekilde tamamlayabileceği de gelen bilgiler arasında.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A ÖYLE BİR RAKAMA İMZA ATACAK Kİ!


Herkes hafta sonunda oynanacak Göztepe maçına Sergen Yalçın’ın takımın başında çıkmasını beklerken aksi takdirde takımın başında Şenol Fidan’ın ya da alt yapılarda başarıyla görev alan Yasin Sülün’ün olacağı bildirildi. Hatta Yasin Sülün’ün sürpriz bir kararla sezon başına kadar da takımın başında olabileceği konuşulmaya başlandı. Avcı’yla beraber gelen Serdar Kesci, Recep Uçar, Haluk Güngör’ün de görevden alınacağı gelen bilgiler arasında

MIRCEA LUCESU SPORTİF DİREKTÖR İDDİASI

Bu arada İngiliz ya da yerli teknik adamla çalışması için yönetimin Mircea Lucescu’yu sportif direktör olarak takımın başına getireceği ise bir başka gündem maddesi. Çebi’nin Rumen teknik adama Shakhtar’da yaptığı gibi transferi bırakacağı ve Güney Amerika’dan ileride yüksek rakamlara satılacak gençleri getirmesini isteyeceği gelen bilgiler arasında.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder